Programjaink

Nem mindennapi élményt adunk a mindennapokra!

Festőkurzus Kusovszky Beával
ARCIMBOLDO-TÓL BASQUIAT-IG

Ha szívesen alkotnál egy fiatal, szakmailag elismert festőművésszel, Kusovszky Beával, gyere kéthetente szerdánként a KÉPEZŐ-be és legyen közös műtermetek!

Korosztály: felnőttek

További információ

Művészetterápia
ALKOTÓI ÉNIDŐ

Szeretnéd aktivizálni kreatív, innovatív oldaladat, és kilépni a hétköznapok ismétlődő világából? Legyél egy összetartó csapat tagja művészetterápiás önismereti foglalkozássorozatunkon. 

Korosztály: felnőttek

További információ

Meseterápia
ALKOTÓ-FEJLESZTŐ WORKSHOP

Kevesen tudják, hogy a meséket eredetileg felnőttek mondták felnőtteknek, hiszen azon túl, hogy alapvető történetéhségünket csillapíthatjuk velük, feszültséget oldanak, empátiára tanítanak, gazdagítják a lelket.

Korosztály: felnőttek

További információ

Művészettörténetről könnyedén
BÁN BLANKA ELŐADÁSAI

Bán Blanka művészettörténész előadássorozatában jól ismert alkotókról mesél számos, talán kevésbé ismert érdekességgel és játékossággal megfűszerezve az alkalmakat.

Korosztály: felnőttek

További információ

Festő szakkör 6-12 éveseknek
FESS! ALKOSS! LÉGY TE IS MŰVÉSZ!

A gyerekek együtt alkothatnak Kusovszky Bea képzőművésszel, akinek műterme valódi játszótérré alakul, és az alkotás öröme mellett a gyerekek megismerkedhetnek híres alkotókkal, képekkel is.

Korosztály: 6-12 évesek

További információ

Bábelőadás 3-8 éves gyerekeknek
MA-KI FEST?

A bábművész a gyerekek nyelvén mesél a festményekről, azok érdekes részleteiről és történeteiről, színekről és szimbólumokról, mindezt bábokkal, játékosan. Minden hónapban más-más festő alkotásaival ismerkedünk.

Korosztály: 3-8 évesek

További információ