Szeptember 15. csütörtök 18:00-20:00
ÉLETÜNK MOZAIKJAI FINISSZÁZS — záró tárlatvezetés

Aktuális kiállításunk utolsó napját Hudák Zsolt tárlatvezetésével zárjuk, aki megosztja velünk a LEGO képek kulissza titkait, mesél a tekerd! csoport megalakulásáról, és munkásságukról.

Korosztály: gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt
Részvétel: ingyenes

További információFacebook esemény

Szeptember 19. hétfő 18:00-21:00
MŰVÉSZETTERÁPIA — személyiség fejlesztő workshop felnőtteknek

A jungi szemléletű komplex művészetterápia alkotófolyamata hozzásegít az önismeret elmélyüléséhez, a pozitív énkép megerősödéséhez, a belső erőforrások azonosításához és mozgósításához; a személyiségünk pozitív irányú változását, fejlődését, újjászerveződését, eredményezheti.

Korosztály: felnőtteknek
Részvétel: 10.000Ft/alkalom

További információFacebook esemény

Szeptember 21. szerda 18:00-20:00
MŰVÉSZKÉPZŐ felnőtteknek — Kusovszky Beával

Kusovszky Bea képzőművész a foglalkozás elején, változatos és szórakoztató módon különböző művészek alkotásait helyezi fókuszba. A beszélgető blokkot egy szabad és kreatív önálló és/vagy csoportos alkotás követ a kiállítótérben. Kusovszky Bea 2007-2012 között a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszék hallgatója volt. Számos egyéni és csoportos kiállítással gazdagítja egyaránt a külföldi és a magyarországi művészeti szcénát.

Korosztály: felnőtteknek
Részvétel: 5.000Ft/alkalom

További információFacebook esemény

Szeptember 23. péntek 16:30-18:00
MINI MŰVÉSZKÉPZŐ — Alkoss egy művésszel közösen!

Kusovszky Bea képzőművész vezetésével egy változatos, játékos és szórakoztató foglalkozás keretében nemcsak különböző képzőművészeti technikákat ismerhetnek meg a gyerekek,hanem a világról is sokat tanulhatnak. A foglalkozás első felében különböző művészek alkotásain keresztül elhanyagolhatatlan és az egész világot megmozgató témákról beszélgetnek. A beszélgető blokkot egy szabad és kreatív önálló és/vagy csoportos alkotás követ a kiállítótérben.

Korosztály: 6-12 éveseknek
Részvétel: 4.000Ft/alkalom

További információFacebook esemény

Szeptember 24. szombat 10:00-12:00
MA-KI Fest? — Csontváry Kosztka Tivadar

A foglalkozás során népszerű hazai és nemzetközi képzőművészeti alkotásokkal ismerkedhetnek meg a 3-8 éves gyerekek, melyek Andruskó Marcella bábművész tolmácsolásában kelnek életre. Ezúttal Csontváry Kosztka Tivadar csodás világáról, lenyűgöző színeiről, izgalmas festményeiről mesél.

Korosztály: 3-8 éveseknek
Részvétel: 3.000Ft/alkalom

További információFacebook esemény

Szeptember 29. csütörtök 18:00-20:00
Művészettörténetről könnyedén — Csontváry Kosztka Tivadar

Bán Blanka művészettörténész előadássorozatában jól ismert alkotókról mesél számos, talán kevésbé ismert érdekességgel és játékossággal megfűszerezve az alkalmakat — ezúttal Csontváry Kosztka Tivadarról.

Korosztály: felnőtteknek
Részvétel: 3.000Ft/alkalom

További információFacebook esemény

Október 04. kedd 18:00-20:00
LEHET CONCEPT — Kreativitást fejlesztő kurzus

A Kreativitás Kurzus célja, hogy egy biztos belső alapot teremtsünk az alkotáshoz. Arra fókuszálunk, ami azelőtt és aközben történik, hogy ceruzát/ecsetet/bármilyen eszközt vagy szerszámot fognánk a kezünkbe. Körbejárjuk a tehetség és a kreativitás témakörét és megnézzük, hogyan is érdemes gondolkodnunk a saját alkotóerőnkről ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból.

Korosztály: felnőtteknek

További információFacebook esemény