Művészképző felnőtteknek

Legyen közös műtermetek egy képzőművésszel!

FESS! ALKOSS! LÉGY TE IS MŰVÉSZ! Ha szívesen alkotnál egy fiatal, szakmailag elismert festőművésszel, Kusovszky Beával, gyere kéthetente szerdánként a Képezőbe es legyen közös műtermetek! Vegyél részt akár egy-egy alkalmon, vagy csatlakozz hozzánk rendszeresen, tarts a barátaiddal, vagy egyedül, nálunk garantált a kikapcsolódás!

A részvétel regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/ePM4qcR4TSCJcBw56

Kusovszky Bea képzőművész a foglalkozás elején, változatos és szórakoztató módon olyan híres művészek alkotásait helyezi fókuszba, akiknek a stílusa nagy hatással volt a művészettörténet alakulására. A beszélgető blokkot egy szabad és kreatív önálló és/vagy csoportos alkotás követ a műteremben, amikor a művész stílusából inspirálódunk. A technika minden alkalommal attól függőben változik, hogy az adott művészhez mi passzol a legjobban – leginkább a festészete fókuszálva.

A foglalkozáshoz nem szükséges előképzettség. Az alkotáshoz mindent eszközt biztosítunk.

Kusovszky Bea 2007-2012 között a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszék hallgatója volt. Számos egyéni és csoportos kiállítással gazdagítja egyaránt a külföldi és a magyarországi művészeti szcénát.

A részvétel díja: 5.000 Ft/alkalom/fő
4 alkalmas bérlet esetén 10% kedvezmény

A művészképző foglalkozás szeptember 21-től indul.
A foglalkozások két hetente szerdán egy alkalommal 18:00-20:00-ig tartanak.

A részvétel regisztrációhoz kötött: hello@kepezo.hu

Jegyek online kaphatóak:

Jegyvásárlás
  • Akció!

    MŰVÉSZKÉPZŐ FELNŐTTEKNEK — 4 alkalmas bérlet

    18.000 Ft