AJÁNDÉKUTALVÁNY: Mini Művészképző

40.000 Ft

AJÁNDÉKOZZ ÉLMÉNYT SZERETTEIDNEK!
Az utalványt, az online megrendelést és a fizetést követően, elektronikusan küldünk el a vásárláskor megadott e-mail címedre.

Az ajándékutalvány 10 alkalomra jogosít.

Kategóriák: ,

MINI MŰVÉSZKÉPZŐ 6-12 ÉVESEK SZÁMÁRA
Fess! Alkoss! Légy Mini Művész!

Ha gyermeked egy igazi művész, imádja a színeket, a kreativitást és az alkotást, két hetente péntekenként együtt alkothatnak Kusovszky Bea képzőművésszel, akinek műterme valódi játszótérré alakul, és az alkotás öröme mellett a gyerekek megismerkedhetnek híres alkotókkal, képekkel is.

Kusovszky Bea képzőművész vezetésével egy változatos, játékos és szórakoztató foglalkozás keretében nemcsak különböző képzőművészeti technikákat ismerhetnek meg a gyerekek, hanem a világról is sokat tanulhatnak. A foglalkozás elején olyan híres művészek alkotásai kerülnek fókuszba, akiknek a stílusa nagy hatással volt a művészettörténet alakulására. A beszélgető blokkot egy szabad és kreatív alkotás követ a műteremben, amikor a művész stílusából inspirálódnak a gyerekek. A technika minden alkalommal attól függően változik, hogy az adott művészhez mi passzol a legjobban – leginkább a festészetre fókuszálva.

Kusovszky Bea 2007-2012 között a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszék hallgatója volt. Számos egyéni és csoportos kiállítással gazdagítja egyaránt a külföldi és a magyarországi művészeti szcénát.