Mini művészképző

Legyen közös műtermetek egy képzőművésszel!

FESS! ALKOSS! LÉGY TE IS MŰVÉSZ! Ha gyermeked egy igazi művész, imádja a színeket, a kreativitást és az alkotást, két hetente péntekenként a Képezőben a helye! Együtt alkothatnak Kusovszky Bea képzőművésszel, akinek műterme valódi játszótérré alakul, és az alkotás öröme mellett a gyerekek megismerkedhetnek híres alkotókkal, képekkel is.

A részvétel regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/R3WRDud81hsb2HeY6

Kusovszky Bea képzőművész vezetésével egy változatos, játékos és szórakoztató foglalkozás keretében nemcsak különböző képzőművészeti technikákat ismerhetnek meg a gyerekek, hanem a világról is sokat tanulhatnak. A foglalkozás első felében különböző művészek alkotásain keresztül olyan elhanyagolhatatlan és az egész világot megmozgató témákról beszélgetnek, mint például az emberi jogok, a tolarencia, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Mindemellett a stúdió adottságait is kihasználva bevonjuk a foglalkozások témakörébe a KÉPEZŐ aktuális időszakos kiállítását is. Majd a beszélgető blokkot egy szabad és kreatív önálló és/vagy csoportos alkotás követ a kiállítótérben.

Korosztály: 6-12 éveseknek

A részvétel díja: 4.000 Ft/alkalom/fő
4 alkalmas bérlet esetén 10% kedvezmény

A Mini művészképző foglalkozás szeptember 23-tól indul.

A foglalkozások két hetente péntekenként 16:30-18:00-ig tartanak.

A részvétel regisztrációhoz kötött: hello@kepezo.hu

Jegyvásárlás
  • Akció!

    MINI MŰVÉSZKÉPZŐ — 4 alkalmas bérlet

    14.400 Ft

Kusovszky Bea 2007-2012 között a Magyar Képzőművészeti Egyetem Festő Tanszék hallgatója volt. Mestere Dr. habil, DLA Drozdik Orsolya. A szakma 2012 óta elismeréssel figyeli munkásságát. Számos egyéni és csoportos kiállítással gazdagítja egyaránt a külföldi és a magyarországi művészeti szcénát.