MA-KI fest?

Bábelőadás 3-8 éves gyerekeknek

A program a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapest Brand közreműködésével valósul meg.

A foglalkozás során népszerű hazai és nemzetközi képzőművészeti alkotásokkal ismerkedhetnek meg a 3-8 éves gyerekek, melyek Mórocz Adrienn bábművész tolmácsolásában kelnek életre.

A bábművész a gyerekek nyelvén mesél a festményekről, azok érdekes részleteiről és történeteiről, színekről és szimbólumokról, mindezt bábokkal, játékosan. Minden hónapban más-más festő alkotásaival ismerkedünk.

Az előadás után a gyerekek alkothatnak, rajzolhatnak, kézműveskedéssel dolgozhatják fel az élményeiket.

Ezúttal Andrusko Marcella bábművész mesél a gyerekek nyelvén Hundertwasser alkotásairól, izgalmas festményeiről és színes ki-bedőlő házairól, azok érdekes részleteiről és történeteiről.

Hundertwasser az egyik legjátékosabb alkotó, aki mind a festészetben, mind az építészetben olyan egyedi életművet hagyott ránk, ami a gyerek- és felnőtt szemet is gyönyörködteti.

Vajon kik lakhatnak ilyen furcsa házakban? Hogyan nőhet fa a háztetőn? Miért nem egyformák az ablakok? Hundertwasser az egyik legjátékosabb alkotó, aki mind a festészetben, mind az építészetben olyan egyedi életművet hagyott ránk, ami a gyerek- és felnőtt szemet egyaránt gyönyörködtet.

A részvétel díja: 1.500 Ft/fő

A bábelőadás időpontja:

április 30. – Hundertwasser

 

A részvétel regisztrációhoz kötött: hello@kepezo.hu

Jegyek a elővételben a helyszínen, vagy honlapunkon bankkártyás fizetéssel vásárolhatók. 

Jegyvásárlás