Skip to main content
Programok

LEGO kép építés és tárlatvezetés — Életünk Mozaikjai finisszázs

By 2022.08.18.szeptember 7th, 2022No Comments
Tetszett a kiállításunk? Te is szívesen építenél egy LEGO képet? Szeptember 15-én újra ellátogat hozzánk a tekerd! csoport, és a NATGEO természetfotósa, Vincze Adrienn is, hogy közösen építsünk egy újabb alkotást! 

Aktuális kiállításunk utolsó napján Hudák Zsolt, a tekerd! csoport alapítója, megosztja velünk a kiállított LEGO alkotások kulissza titkait, mesél a csoport megalakulásáról, és munkásságukról. Ez követően a látogatóknak lehetőségük nyílik egy LEGO alkotás építésére is. Az AR technológia segítségével mindenki megtapasztalhatja, ahogyan a képek és azok szereplői kilépnek a térbe.

KÉPEZŐ Életünk mozaikjai című kiállítása a tekerd! csoport LEGO alkotásait mutatja be. A tekerd! csoport 2014 óta olyan alkotókkal működik együtt, és értelmezi újra munkáikat mozaikként, mint Aches, Aracely Munoz, Banksy, Toxicómano Callejero, Ceroker, Arlin Graff, Bordalo II and Okudart, Rózsa Eszter, Hollóházi Porcelánmanufaktúra, Ledania, Rob Anderson, Matt Gondek and Sabek, Victor Vasarely és Vincze Adrienn. A csoport tagjainak egy része hátrányos helyzetű fiatal, így az alkotások tematikájukban mindannyiunkat érintő kérdéseket taglalnak.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Itt tudtok jelentkezni: https://forms.gle/1ofPm2AB1qGb3ibx7

Időpont: szeptember 15. 18:00-20:00

Helyszín: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 13/A